Vacatures en stages

Rodin Dental Clinic is een veelzijdige tandartspraktijk in Rotterdam West (Spangen). Met een 100-jarig bestaan zijn wij een zeer ervaren tandartspraktijk met veel kennis en liefde voor ons vak. Lees hier meer over onze werk- stagemogelijkheden.

Vacatures

Binnen Rodin Dental Clinic zijn veel mogelijkheden voor werk en groei binnen de praktijk. Indien je interesse in dit vakgebied ligt en je gedreven bent om samen met een praktijk te groeien, dan nodigen wij je uit om je CV en een motivatiebrief per email naar ons te sturen. Ook ben je altijd van harte welkom om langs te komen in de praktijk en naar de mogelijkheden te vragen.

Stages

Rodin Dental Clinic heeft goed contact met Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) vanwege stageplaatsen voor studenten Tandheelkunde. Ook heeft onze praktijk goed contact met Hogeschool Utrecht vanwege stageplaatsen voor mondhygiënisten. Daarnaast heeft Rodin Dental Clinic goed contact met zowel ROC Zadkine als het Da Vinci College vanwege stageplaatsen voor tandartsassistenten in opleiding.

Mocht je interesse hebben in een stageplek, dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Ook kan je een email sturen met je CV en motivatiebrief, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je op zullen nemen.