Onze praktijk

Rodin Dental Clinic is een veelzijdige tandartspraktijk in Rotterdam West (Spangen). Met een 100-jarig bestaan zijn wij een zeer ervaren tandartspraktijk met veel kennis en liefde voor ons vak. Ons team bestaat uit diverse behandelaren die, behalve het Nederlands, ook andere talen spreken, waaronder Engels, Turks, Marokkaans-Berbers, Perzisch/Iraans, Roemeens en Arabisch. Hiermee proberen wij zo veel mogelijk slechter Nederlands sprekende patiënten de mogelijkheid tot goede mondzorg en de daarbij horende communicatie aan te bieden.

 

onze praktijk Rodin Dental Clinic

Hoge kwaliteit

Kwaliteit, goede zorg en aandacht voor zowel u als uw gebit staan bij Rodin Dental Clinic centraal. Ons team maakt gebruik van zowel interne- als externe scholing en maakt regelmatig gebruik van intercollegiaal overleg. Daarnaast worden patiënt tevredenheidsonderzoeken uitgevoerd om zo veel mogelijk suggesties en meningen over de praktijk, het personeel en overige zaken te achterhalen. Hiermee streven wij ernaar om onze diensten zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van onze patiënten. Meer informatie over onze hoge kwaliteitsstandaarden en hoe wij deze behalen kunt u lezen op onze kwaliteit pagina.

Breed aanbod

Wij vinden het belangrijk dat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Hierdoor werken wij met een groot en ervaren team van deskundigen. Voor de reguliere controles en behandelingen komt u bij een vaste tandarts binnen ons team terecht. Voor specialistische of complexere behandelingen kan het voorkomen dat u intern wordt doorverwezen. Door middel van ons brede aanbod en deskundigheid proberen wij u als patiënt te voorzien bij al uw tandheelkundige vraagstukken. Al onze behandelingen kunt u terug vinden op onze behandelingen pagina.

100 jaar tandartspraktijk

Het pand waarin Rodin Dental Clinic zich bevindt is al sinds 1921 een tandartspraktijk. Tandarts Kok heeft tientallen jaren gewerkt als tandarts, waarna tandarts Otaredian in 1993 de vierde generatie tandarts werd die de praktijk heeft overgenomen. Sinds 1993 is de praktijk onder de naam Rodin Dental Clinic verder gegaan.

Toen tandarts Otaredian de praktijk overnam bestond de praktijk uit één behandelkamer. Hoewel het team gegroeid is en de behandelkamers en de technologie vernieuwd zijn gedurende de jaren is geprobeerd enkele dingen van vroeger ook te eren. Zo is een oude behandelstoel van de praktijk uit de jaren ’70 nog te bezichtigen onder de trap bij de ingang. Daarnaast blijven wij gefocust op de individuele patiënt en deze de zorg te geven die hij of zij verdient.